Na sniženju! Daljinski za Panasonic Lcd i Led smart RM-D1170+ Pogledaj veće

Daljinski za Panasonic Lcd i Led smart RM-D1170+

G939

Novo

Daljinski za Panasonic Lcd i Led Netflix - Viera Tools

Detaljnije

1 080 RSD sa porezom

-10%

1 200 RSD sa porezom

Više informacija

Daljinski za Panasonic Lcd i Led smart RM-D1170+ sa Netflix i Viera Tool funkcijama

Svako otkriće i uživanje u svetu zabave sada je jednostavnije nego ikada pre, uz naš novi daljinski upravljač za Panasonic LCD i LED Smart TV uređaje. Ovaj napredni daljinski upravljač dizajniran je kako bi vam pružio potpunu kontrolu nad vašim Panasonic televizorom i pristup omiljenim streaming aplikacijama poput Netflix-a, YouTube-a, Rakuten-a i Prime Video-a, sve to na jednom mestu.

Ključne karakteristike:

  1. Integracija aplikacija: Naš daljinski upravljač omogućava vam brz i jednostavan pristup vašim omiljenim streaming aplikacijama, uključujući Netflix, YouTube, Rakuten i Prime Video. Nema više gubljenja vremena na pretragu - sve što vam je potrebno je na dohvat ruke.

  2. Jednostavno upravljanje: S intuitivnim tasterima i ergonomskim dizajnom, naš daljinski upravljač osigurava lako upravljanje vašim TV-om. Brzo menjajte kanale, prilagodite zvuk i pretražujte internet sa lakoćom.

  3. Visoka kompatibilnost: Naš daljinski upravljač kompatibilan je sa širokim spektrom Panasonic LCD i LED Smart TV modela, obezbeđujući vam univerzalnu podršku bez obzira na vaš model.

  4. Pouzdan rad: Napravljen je od visokokvalitetnih materijala i dizajniran da izdrži dugotrajnu upotrebu, osiguravajući vam pouzdan rad i dug vek trajanja.

  5. Brzo povezivanje: Postavljanje ovog daljinskog upravljača je jednostavno i brzo. 

Naš daljinski upravljač za Panasonic LCD i LED Smart TV-ove pruža vam ultimativno iskustvo gledanja, čineći navigaciju i pristup vašim omiljenim programima i filmovima bržim i jednostavnijim nego ikada. Uzmite svoju zabavu pod kontrolu danas i osigurajte sebi neograničen pristup bogatom svetu zabave.

Naručite svoj daljinski upravljač odmah i upotpunite svoje iskustvo gledanja!

Kritike

Ocena 
2022-01-24

Daljinski za Panasonic led Smart

Super kvalitet.

Napišite vašu kritiku!

Napišite kritiku

Daljinski za Panasonic Lcd i Led smart RM-D1170+

Daljinski za Panasonic Lcd i Led smart RM-D1170+

Daljinski za Panasonic Lcd i Led Netflix - Viera Tools

Path: > > Daljinski za Panasonic Lcd i Led smart RM-D1170+

30 drugih proizvoda u istoj kategoriji: