Na sniženju! Daljinski za Hitachi Led Smart Pogledaj veće

Daljinski za Hitachi Led Smart

G760

Novo

Daljinski za Hitachi Led Smart televizore sa funkcijama YouTube, Browser, Media....

Detaljnije

1 080 RSD sa porezom

-10%

1 200 RSD sa porezom

Više informacija

Daljinski upravljač za Hitachi LED Smart TV

 

Daljinski upravljač za Hitachi LED Smart televizore je praktičan i intuitivan uređaj koji vam omogućava potpunu kontrolu nad vašim televizorom. Evo nekoliko ključnih karakteristika i opisa ovog daljinskog upravljača za vaš web sajt:

 

Ergonomski dizajn: Daljinski upravljač ima ergonomski dizajn, što ga čini udobnim za držanje i korišćenje. Njegove komande su postavljene tako da se lako koriste i pristupaju.

 

Sve u jednom kontrola: Sa ovim daljinskim upravljačem, možete kontrolisati sve funkcije vašeg Hitachi LED Smart TV-a. To uključuje promjenu kanala, podešavanje jačine zvuka, navigaciju kroz Smart TV aplikacije i još mnogo toga.

 

Brza i jednostavna povezivanja: Daljinski upravljač se brzo i lako povezuje sa vašim televizorom, što vam omogućava trenutan pristup svim funkcijama.

 

Smart TV funkcionalnost: Ovaj daljinski upravljač je posebno dizajniran za Hitachi Smart TV uređaje. S njim možete lako pristupiti internetu, aplikacijama kao što su Netflix, YouTube i druge, i brzo pretraživati sadržaj.

 

Energija: Napaja se standardnim baterijama, što znači da nećete morati brinuti o punjenju ili zamjeni baterija često.

 

Trajnost i pouzdanost: Hitachi je poznat po kvalitetu svojih proizvoda, uključujući i daljinske upravljače. Ovaj daljinski je izrađen od visokokvalitetnih materijala i dizajniran za dugotrajnu upotrebu.

 

Uputstva za korišćenje: Na web sajtu možete obezbediti detaljna uputstva za korišćenje ovog daljinskog upravljača kako bi korisnici mogli brzo naučiti kako da maksimalno iskoriste sve njegove funkcije.

 

Ovaj daljinski upravljač je neophodan dodatak vašem Hitachi LED Smart TV-u i omogućava vam da maksimalno iskoristite sve njegove mogućnosti. Sa svojim praktičnim dizajnom i jednostavnom kontrolom, olakšava vam navigaciju i uživanje u vašem omiljenom sadržaju na TV-u.

Kritike

Napišite kritiku

Daljinski za Hitachi Led Smart

Daljinski za Hitachi Led Smart

Daljinski za Hitachi Led Smart televizore sa funkcijama YouTube, Browser, Media....

13 drugih proizvoda u istoj kategoriji: