Na sniženju! Daljinski za Philips Led i Lcd Netflix Smart Pogledaj veće

Daljinski za Philips Led i Lcd Netflix Smart

G744

Novo

Daljinski za Philips Led i Lcd Netflix smart televizore 

Detaljnije

1 080 RSD sa porezom

-10%

1 200 RSD sa porezom

Više informacija

Philips Netflix daljinski upravljac 

Daljinski upravljač za Panasonic Smart TV sa YouTube, Netflix i Rakuten aplikacijama

Upoznajte naš najnoviji daljinski upravljač za Panasonic Smart TV uređaje, savršen za sve vaše potrebe zabave! Ovaj pametni daljinski upravljač pruža vam besprekoran i praktičan način da uživate u omiljenim filmovima, serijama i video sadržajima putem YouTube, Netflix i Rakuten aplikacija.

Karakteristike:

  1. Lako korišćenje: Naš daljinski upravljač dizajniran je tako da bude jednostavan za korišćenje i prilagođen svim uzrastima. Intuitivni tasteri omogućavaju vam brzo navigiranje i pristup omiljenim aplikacijama.

  2. Pristup milionima video sadržaja: Sa YouTube aplikacijom, možete pretraživati i gledati video klipove iz svih mogućih kategorija - od smešnih videozapisa do edukativnih tutorijala. Netflix i Rakuten pružaju vam pristup hiljadama filmova, serija i TV emisija.

  3. Ergonomski dizajn: Ovaj daljinski upravljač je oblikovan da se udobno drži u ruci, s tasterima postavljenim tako da se lako koriste. Nema više nepotrebnog gubljenja vremena na traženje sadržaja - sada je sve na dohvat ruke.

  4. Brzo i jednostavno povezivanje: Povezivanje daljinskog upravljača sa vašim Panasonic Smart TV-om je brzo i jednostavno. Samo uputstvo koraka po koraka i uskoro ćete biti spremni za uživanje u svojim omiljenim sadržajima.

  5. Trajnost i pouzdanost: Naš daljinski upravljač je izrađen od visokokvalitetnih materijala, pružajući vam dugotrajnost i pouzdan rad.

Ne gubite više vremena na traženje daljinskog upravljača ili pristup aplikacijama ručno. Nabavite naš pametni daljinski upravljač za Panasonic Smart TV i olakšajte si život. Uživajte u neograničenom svetu zabave sa YouTube, Netflix i Rakuten aplikacijama.

Naručite svoj daljinski upravljač danas i transformišite svoje iskustvo gledanja!

Kritike

Ocena 
2020-11-10

Pitanje

Da li ga jos uvek ima na stanju?

Ocena 
2019-01-08

Super daljinski

Isti kao i original sve funkcije rade i hvala na baterijema!

Napišite vašu kritiku!

Napišite kritiku

Daljinski za Philips Led i Lcd Netflix Smart

Daljinski za Philips Led i Lcd Netflix Smart

Daljinski za Philips Led i Lcd Netflix smart televizore 

Path: > > > Daljinski za Philips Led i Lcd Netflix Smart

30 drugih proizvoda u istoj kategoriji: