Profesionalni LED tester za led diode i LED trake

Novo

Profesionalni LED tester za led diode i LED trake.

Detaljnije

Ovaj proizvod više nije na lageru

3 600 RSD sa porezom

-10%

4 000 RSD sa porezom

Više informacija

Profesionalni LED tester za led diode i LED trake. Specijalno za TV mehanicare. Pokazuje napon i struju istovremeno, prilikom testiranja. Automatsko podesavanje napona u zavisnosti od polariteta i opterecenja. U praksi to znaci da mozete proveravati jednu diodu, a da ne znate na kom naponu radi i koji je polaritet. Isto vazi i za LED trake. Bez obzira na broj dioda na traci, automatski podesava napon i sekvencijalno podize struju. Napon je u zavisnosti od opterecenja od 0-300 V, a struja od 0-300ma. Sve moguce zastite od kratkog spoja, do inverznog povezivanja, kako za diode koje se ispituju tako i za tester.  
Da bi ste ispitali ispravnos LED traka na LED televizoru, vise nije potrebno skidati panel, vec direktno na LED drajveru, proveravate ispravnost LED traka i koju struju povlaci. Na osnovu uporedjivanja napona i struje na dve i li vise LED traka, zakljucuje se da li postoji i tacno na kojoj traci je problem. Ima dva para pipalica. Jedan je za univerzalni, sa jako ostrim vrhovima, pogodno za ispitivanje LED traka i drugi par za pojedinacne diode.  
Merni alat koji ce Vam omoguciti brzu dijagnostiku pozadinskog svetla kod LED televizora, bez riskatnog skidanja LED panela. 

Kritike

Napišite kritiku

Profesionalni LED tester za led diode i LED trake

Profesionalni LED tester za led diode i LED trake

Profesionalni LED tester za led diode i LED trake.

Path: > Profesionalni LED tester za led diode i LED trake