Na sniženju! Daljinski za Hisense Led Smart EN3A70 Pogledaj veće

Daljinski za Hisense Led Smart EN3A70

G926

Novo

Daljinski za Hisense Led Smart Youtube, Netflix, PrimeVideo..EN3A70

Detaljnije

1 080 RSD sa porezom

-10%

1 200 RSD sa porezom

Više informacija

Daljinski za Hisense Led Smart model EN3A70

Daljinski upravljač za Hisense televizore s podrškom za YouTube, Netflix i Rakuten

Daljinski upravljač za Hisense televizore s naprednim mogućnostima je idealan partner za vašu kućnu zabavu. Ovaj intuitivni daljinski upravljač omogućava vam da brzo i lako pristupite omiljenim aplikacijama kao što su YouTube, Netflix i Rakuten. S njim, vaše iskustvo gledanja postaje jednostavnije i ugodnije.

Ključne karakteristike:

  1. Brz pristup YouTube, Netflix i Rakuten: Ovaj daljinski upravljač omogućava vam brz i jednostavan pristup popularnim streaming aplikacijama. Bez obzira na to želite li gledati najnovije YouTube videozapise, omiljene Netflix serije ili pronaći najnovije filmove na Rakuten platformi, ovaj daljinski upravljač vam olakšava navigaciju.

  2. Ergonomska i intuitivna dizajn: Dizajniran s korisničkom udobnošću na umu, ovaj daljinski upravljač ima ergonomski oblik i jasno označene tipke za jednostavno rukovanje. Navigacija kroz menije i kontrola sadržaja nikada nije bila tako jednostavna.

  3. Univerzalna kompatibilnost: Ovaj daljinski upravljač kompatibilan je s različitim modelima Hisense televizora, pružajući vam univerzalno rješenje za upravljanje vašom televizijom.

  4. Kvalitetna izrada: Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj daljinski upravljač je izdržljiv i pouzdan, što ga čini dugotrajnim partnerom u vašem kućnom zabavnom iskustvu.

Zaključak:

Daljinski upravljač za Hisense televizore s podrškom za YouTube, Netflix i Rakuten je savršen dodatak vašem kućnom kinu. Uživajte u bezbrižnom i jednostavnom upravljanju vašim omiljenim sadržajem, bez obzira jeste li filmski entuzijast, ljubitelj serija ili zaljubljenik u YouTube videozapise. Uz ovaj daljinski upravljač, zabava je na dlanu vaše ruke.

Kritike

Napišite kritiku

Daljinski za Hisense Led Smart EN3A70

Daljinski za Hisense Led Smart EN3A70

Daljinski za Hisense Led Smart Youtube, Netflix, PrimeVideo..EN3A70

13 drugih proizvoda u istoj kategoriji: