Na sniženju! Daljinski za Philips Led Smart Rakuten Youtube G906 Pogledaj veće

Daljinski za Philips Led Smart Rakuten Youtube G906

G906

Novo

Daljinski za Philips Led Smart Rakuten Youtube

Detaljnije

1 080 RSD sa porezom

-10%

1 200 RSD sa porezom

Više informacija

Daljinski upravljac za Philips Led Smart Rakuten Youtube

Daljinski upravljač za Panasonic Smart TV sa YouTube, Netflix i Rakuten aplikacijama

Upoznajte naš najnoviji daljinski upravljač za Panasonic Smart TV uređaje, savršen za sve vaše potrebe zabave! Ovaj pametni daljinski upravljač pruža vam besprekoran i praktičan način da uživate u omiljenim filmovima, serijama i video sadržajima putem YouTube, Netflix i Rakuten aplikacija.

Karakteristike:

  1. Lako korišćenje: Naš daljinski upravljač dizajniran je tako da bude jednostavan za korišćenje i prilagođen svim uzrastima. Intuitivni tasteri omogućavaju vam brzo navigiranje i pristup omiljenim aplikacijama.

  2. Pristup milionima video sadržaja: Sa YouTube aplikacijom, možete pretraživati i gledati video klipove iz svih mogućih kategorija - od smešnih videozapisa do edukativnih tutorijala. Netflix i Rakuten pružaju vam pristup hiljadama filmova, serija i TV emisija.

  3. Ergonomski dizajn: Ovaj daljinski upravljač je oblikovan da se udobno drži u ruci, s tasterima postavljenim tako da se lako koriste. Nema više nepotrebnog gubljenja vremena na traženje sadržaja - sada je sve na dohvat ruke.

  4. Brzo i jednostavno povezivanje: Povezivanje daljinskog upravljača sa vašim Panasonic Smart TV-om je brzo i jednostavno. Samo uputstvo koraka po koraka i uskoro ćete biti spremni za uživanje u svojim omiljenim sadržajima.

  5. Trajnost i pouzdanost: Naš daljinski upravljač je izrađen od visokokvalitetnih materijala, pružajući vam dugotrajnost i pouzdan rad.

Ne gubite više vremena na traženje daljinskog upravljača ili pristup aplikacijama ručno. Nabavite naš pametni daljinski upravljač za Panasonic Smart TV i olakšajte si život. Uživajte u neograničenom svetu zabave sa YouTube, Netflix i Rakuten aplikacijama.

Naručite svoj daljinski upravljač danas i transformišite svoje iskustvo gledanja!

Kritike

Napišite kritiku

Daljinski za Philips Led Smart Rakuten Youtube G906

Daljinski za Philips Led Smart Rakuten Youtube G906

Daljinski za Philips Led Smart Rakuten Youtube

30 drugih proizvoda u istoj kategoriji: